SpeedyPete © 2008

 

News

• Headlines »
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

• Headlines »
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Praesent vestibulum molestie lacus.

• Headlines »
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

 

4 - 10/02/2008 - Wandelen in domein Puyenbroeck

Onder het motto "er is in België meer dan Antwerpen alleen" trekken we eens naar Oostvlaanderen om te gaan wandelen in domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Dit ideetje komt van Carla en wordt dus ook door haar georganiseerd!

Vertrek per auto om 14u op de parking van de gedempte zuiderdokken ter hoogte van de Zurich

The sun is shining, the wheather is sweet yeah...

Een heerlijk dagje om frisse lucht in je longen te zuigen in een prachting domein ! Het vertrek was een beetje moeilijk: de passagiers in mijn bus hebben toch een half uurtje geslapen onderweg... (helaas geen foto want ik moest rijden natuurlijk)

We gingen eerst de rode wandeling doen, maar uiteindelijk toch de groene...(spannend verhaal eh!). De Jan heeft zijnen buggy in 3X3 moeten zetten om er door te ploeteren !

We hebben ook de eerste tryouts gedaan van de nieuwe vlaamse film: "de geitenfluisteraar" met in de hoofdrol niemand minder dan de Mich (die bleek de beste kwaliteiten te hebben, en het meest op de Richard Gere te lijken !

't was dus weer een gezellige zondagmiddag !

 

 


Lorem ipsum dolor sit amet, contetuer adipiscing eacus. nean it mauris. llus porta. Fusce suscipit varius mi llus porta. Fusce suscipit varius mi